img

Модульні картини в офісі


Більшість офісних приміщень виглядає одноманітно. Однотонна кімната, частіше світло-сірого кольору, з типовим набором меблів і абсолютно порожніми стінами. Такі офіси нічим не примітні. Для того, щоб вирішити дану проблему однотипності приміщень, ви можете купити модульні картини в офіс. Зараз широкий вибір зображень: натюрморти, колажі, математичні композиції, надихаючі мотиви та інше.

Дизайн офісного приміщення може перетворитися в вашу візитку. Подібні дрібниці хороші запам'ятовуються. Ще одна причина купити картину в офіс - вашим співробітникам буде набагато приємніше знаходитися на робочому мрії. Впевнені, що вони будуть раді подібним інтер'єрним вишукуванням. Підібрати і купити полотна можна на сайті інтернет-магазину Арт-вітрина.

Які картини потрібно вішати в офісі?

Модульні картини в офіс повинні бути, перш за все, елегантними і досконалими. Від того, яке ви виберете зображення, буде залежати настрій, як працівників, так і відвідувачів. Для будь-якої компанії важливо залишити позитивне враження та гарний емоційний стан у клієнта, а також підвищити працездатність співробітників.

  • Щоб підкреслити спрямованість на клієнта, вибирайте модульні картини в офіс із зображенням міської вулиці, а також будь-який буденної сцени.
  • Щоб підвищити активність працівників, варто купити мисливську сцену або морський пейзаж. Але не купуйте бурі і шторми! Нехай пейзаж буде виконаний в спокійних тонах.
  • Квіти і натюрморти ідеально підходять для кімнати переговорів, а також зони відпочинку. Працівники зможуть розслабитися, а клієнти налаштуються на потрібний лад.
  • Які полотна потрібно вішати в офісі студій дизайну і рекламного агентства? Незвичайні абстрактні або сюрреалістичні зображення. Для офісів іншого типу вони навряд чи підійдуть, хіба що для службових приміщень.

Вкрай важливо враховувати загальний дизайн інтер'єру. Як правило, в офісах все дуже стримано, тому позолочена ліпнина на рамі картини сюди не підходить.

Якщо в офісі багато меблів, купите модульні картини світлих тонів, краще пастельних. Розширити візуально простір допоможуть синьо-зелені кольори. Раму для обрамлення беріть вузьку, не нагромадження чим-небудь.

Якщо в офісі досить багато місця, віддавайте перевагу великим полотнам. Тут вже можна використовувати і більш широкі рами.

Рекомендації від тайм-менеджерів

Щоб зображення не відволікали працівників від їх завдань, слід звернути увагу на деякі поради перед тим, як купити картину в офіс:

  • Зображення повинно бути на білому фоні;
  • Для відновлення і відпочинку краще, якщо картина буде мати плями всіх кольорів веселки, але в невеликих кількостях;
  • Уникати темних тонів і зображень, що створюють конфліктну ситуацію;
  • Не повинно бути гострих кутів, різких контрастних смуг;
  • Вішати їх варто за спиною працівників, щоб менше відволікати увагу.

Яку картину повісити в кабінеті директора?

У керівників компаній картини в робочий кабінет купуються завжди. Радимо купити картину в офіс директора з зображенням будь-якого пейзажу. Ідеально, якщо зображення якось пов'язано з діяльністю компанії. Наприклад, для туристичних агентств відмінний варіант - полотно у вигляді географічної карти. Що стосується кольору, тут багато в чому слід відштовхуватися від смаку керівника. Це можуть бути як пастельні відтінки, так і яскраві, теплі тони. Якщо інтер'єр кабінету в сучасному стилі, то добре буде виглядати чорно-біла модульна картина з акцентом. Не варто купувати полотна, які розслаблюють і налаштовують на відпочинок. Непогані символи для кабінету - це полювання і гірський масив. Модульні картини із зображенням води і полів не вішайте позаду керівника. Можна помістити такі композиції перед директором.

Нехай нові модульні картини в офіс принесуть свіжість і розфарбують робочі будні. Тепер ви знаєте, як вибрати модульні картини в офіс, яку картину повісити в кабінеті директора, які помістити картини в робочий кабінет, як за допомогою зображень налаштувати співробітників на робочий лад і як залишити у клієнта позитивні емоції після відвідин офісу компанії.

Остевте комментарій