img

Як вибрати фотошпалери для дитячої кiмнати


Підібрати модульні полотна, це непросте завдання, особливо, коли питання стосується дитячої. Більшість картин стає неактуальними за короткий проміжок часу. Якщо вчора дитині подобався якийсь мультяшний герой, сьогодні його смаки можуть змінитися, або він просто виростає, і з'являються нові інтереси, крім мультфільмів. Саме тому модульні картини для дитячої кімнати краще підібрати нейтральні.

Модульна картина на замовлення стане відмінною прикрасою для дитячої кімнати. Будь-який з жанрів матиме свої особливості:

  • Яскравість і насиченість кольорів;
  • Простий сюжет, який подобається дитині;
  • Якість і безпека матеріалів, з яких виготовлено модульне полотно.

Уточнюйте, які фарби використовуються, коли роздруковують модульний елемент. Зараз більшість компаній пропонують безпечні фарби, без подальшого випаровування шкідливих сполук, що вкрай важливо для дитячої кімнати. А також звертайте увагу на рами для обрамлення. Вони також повинні бути зроблені з натуральних матеріалів.

Що потрібно врахувати перед тим, як купити модульні зображення?

  1. Стиль приміщення. Дуже часто батьки, вибираючи картини для дитячої кімнати, відштовхуються від уже наявного дизайну приміщення, щоб зберегти загальну стилістику. Наприклад, якщо у дитячої кімнати морський стиль, то сюди цілком органічно підібрати зображення кораблів, русалок, піратів, морських мешканців.
  2. Стать дитини. Для хлопчиків варто купити модульні картини з машинками, героями книг, островом посеред океану. Дівчата будуть відчувати себе трохи старший в кімнаті з зображеннями квітів. Їм часто хочеться подорослішати раніше, тому якщо ви хочете підібрати модульні картини для дитячої кімнати з принцесами або героями мультфільмів, не поспішайте. Обговоріть вибір з дочкою. Ви можете підібрати разом, що саме їй би хотілося побачити на стіні.
  3. Вік дитини. Найменшим рекомендуємо придбати модульні картини з більш простими зображеннями. Наприклад, це можуть бути модульні зображення милих казкових героїв, тваринок. Підійдуть навіть прості різнокольорові картини на кшталт абстракцій. Дітям постарше можете купити картини з буквами алфавіту, головними персонажами мультфільмів, казок, тварин. З 7 до 14 років дитині варто підібрати фотографії його самого, або сімейні фото. У кімнаті підлітків добре виглядатиме карта світу, як варіант - стилізована модульна картина на замовлення.
  4. Інтереси. Якщо ви хочете розвивати творчі здібності у дітей, слід підібрати картини з абстракціями, безліччю дрібних деталей, орнаментами, написами незвичайним шрифтом. Такі полотна будуть підключати фантазію і розумові процеси навіть під час відпочинку. Якщо ваша дочка ходить на танці або балет, і їй ці заняття приносять задоволення, можна купити картини з атрибутами мистецтва. Зверніть увагу на твори художника Дега.

Якщо ви прагнете прищеплювати дітям любов до мистецтва, то можна купити картини - репродукції творів мистецтва, але тоді робіть ваш вибір разом з дитиною. У дитячому віці набагато важливіше емоції, які зображення буде давати дитині, ніж щось ще. Обов'язково обговоріть це питання перед покупкою.

Купити модульні картини з героями казок чи ні?

Тут рішення приймати тільки вам. Краще, якщо модульний елемент буде зображувати героя книг, казок, а не персонажа мультфільмів. Оскільки мультики зараз змінюються дуже швидко, і дітям стає нудно при появі нового персонажа на екрані.

Кольорова гама

Підібрати модульні полотна по відтінку, краще попередньо уточнивши, який улюблений колір у дитини. У будь-якому випадку картини повинні радувати і дарувати позитивні емоції. Модульний елемент повинен бути веселим, яскравим, пізнавальним, обов'язково добрим. Якщо ви хочете підібрати модульні картини для дитячої кімнати зі злими персонажами, подумайте, а що вони будуть привносити в ваш будинок і настрій дитини кожен день.

Модульні картини в дитячій кімнаті не тільки підкреслять стиль, створивши неповторний дизайн, а й подарують дітям позитивні емоції та гарний настрій. В інтернет-магазині Арт-Вітрина широкий вибір різних жанрів (квіти, тварини, герої мультфільмів, репродукції класики і ін.), А також отримати виріб, виготовлений по вашому малюнку. Ми роздруковуємо будь-які фотографії на полотні і ділимо їх кількість частин, яке вам потрібно. Модульні картини для дитячої кімнати створюють особливий світ, в якому повинно бути комфортно і затишно.

Остевте комментарій