img

Як поєднувати фотошпалери


Родзинку інтер'єру можуть надати фотошпалери. Варто поєднувати зі старим дизайном лише одну нову деталь і до невпізнання змінитися вся кімната. Для того, щоб вийшов справжній шедевр слід розібратися з тим, як поєднувати фотошпалери зі звичайними шпалерами. Розглянемо деякі правила, як можна поєднувати нововведення.

Як поєднувати фотошпалери зі звичайними?

До шпалер із зображенням нічного міста можна купити практично будь-які основні. Краще уникати дрібних і строкатих малюнків. Нескладно розібратися і як поєднувати фотошпалери з зображеннями природи і рослинності. Намагайтеся вибирати до них однотонні білі, бежеві або сірі основні шпалери. Якщо хочете використовувати контраст, то ось поради досвідчених фахівців, як поєднувати кольори:

  • синій з помаранчевим;
  • білий з кремовим;
  • Фіолетовий з салатовим;
  • Коричневий з бежевим.

Це лише приклади, ви можете ознайомитися самі з тим, як поєднувати фотошпалери зі звичайними, або звернутися до професіоналів. Дуже добре виглядають білі стіни з яскравим зеленим акцентом на шпалерах.

Все більше входять в моду фотошпалери на космічні тематики. Особливо часто їх вибирають для кімнат, де погане освітлення. Як бути в такому випадку, як поєднувати фотошпалери зі звичайними? Вибирайте світлі тони, близькі до білого, або взагалі можна поєднувати зі штукатуркою. При нестачі світла радимо купувати також зображення величезних квітів. Від них йде додаткове світлове випромінювання.

Відчуття свята можна отримати, якщо на питання, як оформити фотошпалери, відповісти вибором яскравих відтінків. Для цих цілей підійдуть помаранчевий, кораловий і жовтий кольори. Вони також додадуть шпалер відчуття реалістичності.

Розберемо декілька цікавих варіантів, як оформити фотошпалери.

Якщо хочете залишити собі місце для відпочинку, можна оформити шпалерами на всю стіну, або на значну її частину. Як поєднувати фотошпалери між собою, якщо між двома ділянками стіни знаходиться двері? Найкраще вибрати одне зображення, нехай воно ділить кімнату навпіл. У маленьких квартирах, рекомендується поєднувати з дзеркалом на протилежній стіні. Так збільшується простір в приміщенні. Можна розділити кімнату на 2 зони навмисно і створити в кожному куточку свій настрій. До речі, можна поєднувати їх з додатковими наклейками на стіни. Одним з популярних способів, як оформити фотошпалери є обрамлення їх в рамку.

До речі, не забувайте про те, що є інструкції до кожного типу шпалер. Буває, що вони мають кілька складових і клеїти їх потрібно особливим чином.

Як оформити фотошпалери рамкою? Що для цього потрібно?

  1. Купити матеріал, найкраще щось з ліпнини. Рекомендуємо придивитися до кронштейнів, карнизів, і подібних матеріалів, які є в будівельних магазинах.
  2. Визначаємося з технікою того, як оформити фотошпалери рамкою:
  • найпростіше помістити в рамку все зображення;
  • зробити кілька частин, кожну з яких обрамити.
  1. Продумати, який варіант краще: вирізати з готових шпалер, або попросити в магазині надрукувати окремі елементу, які підходять під ваші рамки.
  2. Якщо вибрали другий варіант в попередньому пункті, то вирізаємо деталі.
  3. Зробити на стіні розмітку про розташування кожної деталі.
  4. Далі відбувається установка рамки.
  5. І заключний етап - залишається поклеїти самі шпалери.

Рекомендація: два останні пункти того, як оформити фотошпалери рамкою можна поміняти місцями. Але врахуйте, що при цьому краще поєднувати процес з заготовками з дерева для приклеювання шпалер на стіну.

Тепер ви знаєте, як поєднувати фотошпалери зі звичайними і як оформити фотошпалери рамкою. До того ж допомога у виборі і тому, як правильно поєднувати шпалери, вам нададуть фахівці інтернет-магазину Арт-Вітрина.


Остевте комментарій